Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви ТМ для ручного будівельного інструменту, електроінструменту, витратних матеріалів до електроінструменту.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва повинна відображати, що це серйозний якісний інструмент, асоціації з лідерами ринку з надійним товаром. Назва ємна і в той же час нескладна, запам'ятовується, що викликає бажання придбати і використовувати цей інструмент. Не використовувати заїжджені слова/коріння типу tool тощо. Назва має добре звучати російською та англійською мовами. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві FORMATOR.

Назва походить від слів:

Formator [лат.]: - творець, майстер, творець.

Forma [лат.]: - краса.

Інструмент для майстрів.

Створення краси за допомогою надійного та якісного інструменту.

Слово легко запам'ятовується і однаково вимовляється всіма європейськими мовами як: ФОРМАТОР, що дуже важливо, оскільки продаж інструменту передбачається не тільки на території України, а також на території всієї Європи.

Цільова аудиторія майбутнього бренду поділяється на групи:
1. Професіонали – будівельні компанії, невеликі будівельні бригади, спеціалісти різних профілів, які використовують інструмент для заробляння грошей. Вони практичні за життям, шукають задовільну якість за прийнятну ціну.
2. Любителі творчості - люди вже у віці, які усвідомлено підходять до вибору товару, шукають дешевше та якісніше. Вони розуміються на інструменті, але не використовують його щодня.
3. Чайники – побутове використання інструменту («що б було вдома про всяк випадок») – дрібні нечасті господарські роботи.


Створення фірмового стилю, етикетки:










Розробка дизайну упаковки для зварювальних електродів:



Відгук:

П.І.Б.: Войцехівський Олександр

Компанія: ТОВ «ТК Інсел»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хочу висловити подяку колективу компанії FloMaster за якісно виконану роботу. Співпрацювали у напрямках неймінгу та розробки дизайну. Роботи було виконано оперативно, навіть раніше обумовлених термінів. Директор FloMaster перед початком виконання робіт пропонує провести особисту бесіду, на якій обговорюються всі нюанси, надаються рекомендації на підставі конкретних прикладів. Цей підхід, на мій погляд, дуже правильний, можливо, завдяки цьому вдалося досягти якісного результату з першого разу. За всіма зауваженнями колектив реагує без уповільнення, максимально швидко вносять корективи відповідно до побажань клієнта.

Дякуємо за роботу, бажаємо Вам процвітання та творчих звершень!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98