Ребрендинг

Роботи > Ребрендинг

Редизайн фірмового стилю, створення шаблону презентації в PowerPoint:

До нашої студії звернувся Ігор Хмілевський - керівник проекту «Фармконсалтинг», компанія «Моріон». Це провідне українське підприємство, яке спеціалізується в галузі систематизації інформації щодо лікарських засобів.

Основні напрямки діяльності - видавничий бізнес, розвиток та впровадження комп'ютерних технологій у медицині та фармації, дослідження та аналіз фармацевтичного ринку України.

Замовником було поставлено завдання зробити редизайн і створити універсальний шаблон презентації компанії, а також створити посібник з його використання.

Основні моменти суті проекту:
1. Проект консалтинговий, що стосується фармацевтичного ринку, необхідно сформувати новий продуктовий портфель, що складається з ліків.
2. Презентація має бути в міру суворою без надмірностей, але й не занудно-нудною.
3. Опорні точки для сприйняття клієнта: мінімум тексту (тексту буде багато тільки в слайдах, що стосуються методології дослідження), таблиці (графіки) та схеми.
4. На кожному слайді важливо буде акцентувати увагу клієнта на тому, що ми хочемо сказати цим слайдом.

Основні моменти щодо подачі матеріалу:
1. Презентація має бути строго структурованою. Розбитої на розділи, кожному слайді має бути інформація у тому, у якому розділі перебуваєш.
2. На кожному слайді має бути підкладка із нашими логотипами.
3. Таблиці: назва таблиць складається з двох частин – це сама назва та опис, на що ми хочемо звернути увагу в цій таблиці.
4. Маркери: повинні бути стандартні маркери, якими виділятимуться цифри в таблицях, потрібні місця у схемах та графіках.
5. Схеми: жодних особливих пропозицій немає.
6. Графіки: потрібно позиціонування такого слайду – розмір, шрифт тощо.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98