Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

У нашу студію звернулися за розробкою логотипу та фірмового стилю для компанії «Linkernet», яка займається побудовою маси посилань для інтернет-проектів (ручне будівництво, не біржа посилань). Основні напрямки діяльності – «Лінкбілдінг» та «Репутаційний менеджмент». Основні замовники послуг: SEO-оптимізатори, вебмайстри, керівники SEO-компаній.

Концепція логотипу була запропонована Замовником, це квітка з 12 пелюстками. Логотип містить 5 кольорів: червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, фіолетовий. Форми пелюсток мають гострі кінцівки. Квітка обов'язково повинна бути ліворуч по відношенню до текстової частини. Текстова частина: ім'я компанії – Linkernet та слоган – Creative. Quality. Experience.

Створення фірмового стилю:

З урахуванням того, що основні замовники послуг компанії «Linkernet» – керівники інтернет-компаній (тобто бізнесмени), фірмовий стиль виконаний у «суворій» формі, але з чітким розумінням того, що ця строгість має відтінок інтернет-бізнесу, а не юридичної фірми чи фінансової установи. Це передано за допомогою комп'ютера, смартфона, збільшувальної лупи, стрілок та кіл, які мають замкнуту структуру. Розроблені елементи фірмового стилю на пряму відображають специфіку роботи, а саме: побудову маси посилань для інтернет-проектів.

Розробка графічних елементів для сайту:

У рамках продовження роботи були розроблені різні графічні елементи для веб-сайту компанії, які відображають різні технології, такі як «Хамелеон Лінкбілдінг» та «Репутаційний менеджмент». Для початкової сторінки сайту були намальовані іконки: Працюємо в трьох країнах, 2 роки досвіду, 180 клієнтів, Більш 1350 виконаних проектів, Хамелеон Лінкбілдінг - Унікальний продукт, а також створена Папка «Хамелеон Лінкбілдінг» (з розробленим на ній образом персонажа - хамеона) .

Створення дизайну та оформлення презентації:

На основі розробленого логотипу, фірмового стилю та графічних елементів було виконано роботу зі створення дизайну та оформлення презентації у pdf на 10 сторінок. Презентація призначена для розміщення на сайті компанії та розсилки електронною поштою.



Відгук:

П.І.Б.: Білоус Олександр

Компанія: Linkernet

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Звернулися до FloMaster із замовленням великого пакету послуг, від створення дизайну сайту до розробки логотипу, фірмового стилю, ілюстрацій тощо.

Основні переваги у співпраці з хлопцями, які хотілося б виділити:

1. p align="justify"> Робота виконується чітко в обумовлені терміни.

2. Якість роботи на дуже високому рівні (за співвідношенням ціна/якість – найкраще, що знайшли на ринку приблизно за 1,5 місяці).

3. Простота спілкування та безкоштовні професійні рекомендації в рамках обговорення технічних завдань.

Особливо хотілося б відзначити особисту зацікавленість колективу у створенні якісного продукту на виході, такий параметр є далеко не у всіх студій, що надають аналогічні послуги.

Від імені компанії висловлюю подяку команді FloMaster та особисто Волхонському Андрію за виконану роботу. Будемо ще співпрацювати!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98