Статті

Створення сильного та успішного бренду, розробка бренду.



Спеціалізація нашої студії брендингу: розробка брендів (створення брендів) та просування брендів.

Вирази розробка бренду або створення бренду (логотипу) часто замінюють один одного та використовуються як синоніми. Проте бренд та логотип - дві різні речі.

Під розробкою бренду часто помилково розуміють розробку логотипу, і навпаки. По суті бренд та логотип – це дві різні речі.

Логотип – це графічне зображення назви, у комбінації з графічним елементом або без нього.

Створення бренду, розробка бренду – набагато ширше поняття, сукупність зовнішнього образу (логотип, фірмовий стиль, упаковка тощо), звучання торгової марки, якостей та особливостей товару/компанії, стиль спілкування з клієнтами, політика поведінки на ринку і т.д.

Бренд - втілення всього, що публіка знає про цей товар або компанію. Простіше кажучи, не кожен логотип є брендом, але частиною кожного бренду є логотип.

Щоб створити бренд – недостатньо замовити розробку логотипу та фірмового стилю в дизайн студії. Розробка бренду - це не просто розробка візуального символу, покликаного уособлювати товар або компанію, бренд відповідає на запитання: що думає про ваш товар або компанію цільова аудиторія, а також як він відомий.

Бренд Coca-Cola відомий кожній людині. Він чітко асоціюється з напоєм, червоною пляшкою та святом. Вартість компанії оцінюється приблизно $120-150 млрд., 70% з яких - це вартість бренду (а не заводів з виробництва напою).


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98