Відгуки

П.І.Б.: Павло Малих

Компанія: «НОВІКОН»

Посада: Комерційний директор

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Перед початком великої та серйозної роботи, ми розглядали кілька компаній для співпраці. Однак перевага була віддана студії дизайну FloMaster та LogoMaster, яка запропонувала нам повний комплекс робіт зі створення нашого майбутнього бренду починаючи від назви та закінчуючи створенням та просуванням сайту. Звичайно, нам дуже сподобалися роботи у портфоліо – і ми вирішили розпочати спільну роботу.

Під час роботи не було відчуття, що нам щось нав'язують. Розробники виявили максимальний інтерес до створення бренду, і бажання отримати справжній якісний продукт. Усі агенції розповідають по телефону красиво, але у студії FloMaster та LogoMaster є реальна зацікавленість допомогти замовнику. Співробітники студії насамперед думають про кінцевий результат, що дуже важливо і підкуповує. У процесі роботи нам одразу сподобалося спілкування з керівником та менеджерами, їх розуміння завдань на найвищому рівні.

За створеним бренд-буком були оформлені всі наші торгові точки та магазини, які стали добре привертати увагу та вигідно відрізнятися від конкурентів. Тепер наша компанія має єдиний фірмовий стиль, що дуже позитивно позначилося на продажах і впізнаваності нашого бренду.

Дуже професійно було розроблено web-сайт, який відображає сучасні тенденції у нашій галузі, як в Україні, так і у світі.

Можу порекомендувати компанію тим замовникам, які хочуть отримати якісне рішення "під ключ". Це надійна компанія. Тут працюють професіонали, працюють чітко та впевнено.

П.І.Б.: Яндзьо Ігор Іванович

Компанія: "Activator jeans"

Посада: Директор укр. представництва

Країна, місто: Україна, м. Київ

Висловлюємо подяку студії за створення назви, логотипу та сайту для нашої компанії.

Хлопці працюють дуже швидко та професійно. Вони можуть усі.

Наша порада: не гайте часу, звертайтеся відразу до професіоналів у FloMaster.

П.І.Б.: Андрій Косяков

Компанія: Дніпровська аграрна фірма
ім. Солодухіна

Посада: Служба реалізації

Країна, місто: Україна, Херсонська обл.,
м. Нова Каховка, смт. Дніпряни

Після розробки назви ТМ, логотипу та фірмового стилю ми вирішили звернутися до студії FloMaster за створенням сайту. Попередня робота компанії в 2010 році дуже сподобалася - всі роботи були виконані чітко в обумовлені за договором терміни, було зроблено багато доопрацювань, і отриманий результат нам до вподоби. Ми без жодних проблем зареєстрували розроблену ТМ, і вже понад півроку її використовуємо на нашій продукції.

Тепер черга прийшла за сайтом. Нам був потрібний промо-сайт для просування ТМ на ринку України. Після обговорення роботи, студія запропонувала нам три різні концепції дизайну, одна з концепцій з дрібними правками була одразу затверджена.

Ми дуже задоволені отриманим результатом і всім рекомендуємо студію FloMaster для комплексного виконання складних робіт. У студії дуже серйозний підхід до роботи та якісний результат!

П.І.Б.: Безверхній Сергій Олексійович

Компанія: Компанія "Феран"

Посада: Керівник компанії

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Роботою зі створення бренду залишився дуже задоволений. Надали багато варіантів назви ТМ і логотипу. Дуже важко було зробити вибір на користь якогось із них, хотілося вибрати все.

Сайт зробили дуже швидко та професійно.

Придумали цікавий дизайн каталогу продукції.

Рекомендуємо!

П.І.Б.: Євген Васильєв

Компанія: Весільний салон "Novias-Gallery"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Хмельницький

Звернувся до студії за створенням ТМ, під якою виготовлятимуть весільні сукні. Серед багатьох пропозицій в інтернет вибрав саме LogoMaster Studio - т.к. дуже сподобалися представлені роботи з неймінгу на сайті, стиль подачі інформації та звичайно ж дуже цікаві та креативні логотипи.

Результатом роботи дуже задоволений! Зробили саме те, що я уявляв, коли обмірковував майбутній бренд. Стильно, красиво, сучасно та зі смаком!

Вже порекомендував студію моїм друзям...звертатимуться.

Хочу зазначити, що роботу було виконано чітко в обумовлені терміни, що рідкість у наш час. Всім раджу!

П.І.Б.: Народовський Олександр

Компанія: ТОВ «НАЛТЕКС»

Посада: Заступник директора

Країна, місто: Україна, с.Старий Любар

Для нашого українського підприємства була потрібна розробка торгової марки для виходу на ринок Росії. За допомогою звернулися до LogoMaster® Studio.

Потрібно було вигадати назву, створити логотип, фірмовий стиль, упаковку.

Роботу розпочали зі створення назви. Студія запропонувала нам 20 різних варіантів, робота дуже сподобалася, ми навіть забрали кілька варіантів. За підсумками – зупинилися на одному: La Como – назва, яка повністю на нашу думку відображала суть нової ТМ.

Потім була дуже складна робота з логотипу. Із запропонованих варіантів ми не змогли вибрати те, що подобалося б нам на 100%. Після кількох етапів доопрацювання ми нарешті прийшли до того, що хотіли! Логотип вийшов красивий і цікавий, а також повністю відображає суть продукції, яку ми продаємо.

Фірмовий стиль та упаковка пройшла на "одному диханні" - без особливих доопрацювань. Студія одразу потрапила до крапки.

Приношу подяку студії за якісно виконану роботу!

Все було виконано точно вчасно. Нам дуже сподобалося працювати з вами!

Велике дякую за розуміння!

П.І.Б.: Павлов Роман

Компанія: «САГАН»

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Керівництво компанії, дякує колективу дизайн студії FloMaster і LogoMaster, за те, що до виконання поставлених завдань були докладені максимальні зусилля, завдяки яким було розроблено гідну назву нашого бренду - САГАН, а також створено логотип і пакет фірмової документації.

Наша компанія займається виготовленням та продажем якісних броньованих дверей, та логотип повною мірою відображає специфіку нашої діяльності, а також принципи позиціонування нашої компанії, створюючи відчуття надійності та якості пропонованої продукції.

Також хочемо подякувати студії за виконану роботу зі створення нашого сайту. Хотілося б зазначити, що процес співробітництва був конструктивним, творчим та доброзичливим.

Узгоджена робота на всіх стадіях створення сайту, уважне ставлення до вимог замовника, дотримання термінів виконання робіт – все це створило велику довіру до студії.

Велике дякую за роботу! Результат дуже подобається!

П.І.Б.: Мінцов Андрій

Компанія: Меркурій-лавсан

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Хмельницький

Швидко, цікаво, непередбачено – приємно працювати, якщо буде потреба, обов'язково звернемося ще.

Звичайно, для Хмельницького може й дорого, у нас тут все простіше – і ціна і відповідно якість – я не шкодую.

Сподіваюся, доростемо і до реклами на телеканалі Інтер (розробленої в студії торгової марки). Thanks!

П.І.Б.: Немирівський Ігор Борисович

Компанія: Компанія "ЛОГОЛЕКС"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Вивчаючи компанії, які надають послуги з неймінгу та дизайну логотипів, ми зупинилися на компанії FloMaster Web Studio / LogoMaster Studio.

Вибір пов'язаний з тим, що нам сподобалися роботи компанії, які були представлені на сайті. За фактом співпраці можу сказати, що ми не помилились. Роботи були виконані якісно та в обумовлені терміни, що важливо.

Ми були раді співпраці!

П.І.Б.: Павлов Роман

Компанія: ТМ «ВІМАРКО»

Посада: Засновник компанії

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Ось знову звернулися за створенням бренду до наших перевірених партнерів – студії FloMaster!

Від імені нової компанії, хочу сказати велике людське «ДЯКУЙ!!!» – цій творчій професійній команді, які не тільки роблять свою роботу якісно та дуже креативно, але й з розумінням ставляться до наших побажань та термінів на виконання поставлених завдань.

Успіхів Вам і хороших клієнтів!

П.І.Б.: Гонтарук Валерій

Компанія: ТМ «RESPECTOR»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дуже сподобалася робота зі створення нашого нового бренду для взуттєвої косметики.

Все було зроблено якісно, в оптимальні терміни та дуже креативно.

Думаю, ми ще не раз будемо до вас звертатися.

Бажаю вам удачі!

П.І.Б.: Голубцов Роман

Компанія: Check point

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Робота зі створення: неймінгу (назви), логотипу, сайту для нового авто журналу була зроблена швидко, якісно, професійно.

Грошей коштувало багато, але гроші було витрачено недаремно.

П.І.Б.: Павлов Роман

Компанія: «ДОМАКС»

Посада: Засновник компанії

Країна, місто: Україна, м.Одеса

Працюємо з компанією вже понад три роки. Цього року, коли у нас з'явилося нове завдання з комплексного створення бренду, у нас навіть не було жодного сумніву, кому доручити цю роботу – звичайно ж студії FloMaster!

Нам потрібно було створити компанію, яка б займалася ремонтом вікон у м.Одеса. За місяць студією було виконано та погоджено з нами дуже велику роботу від розробки назви та слогана – до фірмового стилю та персонажа компанії.

Робота була виконана професійно, з урахуванням усіх наших вимог. Це дозволить нам тепер вести більш ефективну роботу. Відмінний творчий підхід у процесі роботи, вмілі професійні поради, ввічливе спілкування у робочому режимі та оперативність дозволяють зробити висновки: «Ми не знали до кінця, чого хочемо – Ви зуміли це правильно та якісно зробити для нас!»

Як зазвичай – рекомендую всім! Не пошкодуєте.

П.І.Б.: Агафонов Олексій

Компанія: AUTOGALAKTIKA

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Студія працює оперативно та професійно!

Задоволений розробкою фірмового стилю для мережі автосалонів на 100%.

Дякую!

П.І.Б.: Євгенія Валеріївна

Компанія: Студія дизайну «APRIORY»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Після дуже тривалого відбору компаній, ми вирішили звернутися до студії дизайну FloMaster та LogoMaster! Перед студією ставилося завдання створити нам назву, слоган, логотип, фірмовий стиль, бренд-бук та сайт. Це досить великий обсяг роботи, який під силу далеко не кожній студії. Але, що дуже приємно, ми були вражені Вашим стилем роботи, який визначається такими словами, як обов'язковість, креативність, уважність до побажань клієнта.

Особисто я не маю слів, щоб висловити вам всю нашу подяку. Ви справжні професіонали своєї справи та великі трудівники. Ви працюєте за європейськими стандартами, де до клієнта ставляться з повагою та усією увагою. Дякую за той час, що ми працювали разом, за те, що ви вносили на сайт усі наші побажання, які навіть не входили до ціни нашого договору. Це говорить багато про що. Нехай Бог благословляє вас! Ви лідери у своїй справі!

П.І.Б.: Кисельова Ольга Романівна

Компанія: Бутік одягу «COMODO»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Хмельницький

Дякуємо за допомогу у створенні назви магазину одягу.

Дуже сподобалася ваша робота - швидко, красиво та оригінально.

Приємно було працювати з вами! Ще раз дякую!

П.І.Б.: Євгенія Фурман

Компанія: Дизайн студія "Музика квітів"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Висловлюю подяку за розробку цілого комплексу робіт для моєї студії дизайну: розробку назви, слогану, логотипу, фірмового стилю та сайту.

Все зробили, як обіцяли: розробили унікальний логотип та цікавий дизайн сайту з графічним поділом за тематикою для кожного розділу. Тепер наші клієнти дивляться зовсім інакше на нас. Потішило те, що процес був організований так, що ми одразу знаходили повне розуміння з усіх питань. Сподіваюся на подальшу успішну співпрацю, якісну та оперативну підтримку нашого сайту.

Робота виконана професійно та вчасно.

П.І.Б.: Саулов Олексій Євгенович

Компанія: СПД Саулів

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Сімферополь

Замовляв у студії розробку торгової марки.

Після виконання всієї роботи залишився дуже задоволений! Із задоволенням рекомендую Вашу компанію як надійного, креативного та оперативного виконавця. Загалом поганого сказати не можу, мені сподобалося в нашій співпраці все. Думаю якщо треба буде щось ще розробити то звертатимуся до Вас знову.

Успіхів та процвітання! Дякую за виконану роботу!

П.І.Б.: Плотницька Аліна Олегівна

Компанія: "TRAFFORT"

Посада: Заступник директора

Країна, місто: Україна, м. Нікополь

Замовляли розробку назви та логотипу транспортної компанії. Дуже сподобався результат та процес виконання роботи, все було підготовлено у призначені терміни та відповідало поставленим вимогам. Дуже приємно, що на будь-яке питання співробітники відразу давали вичерпні відповіді.

Приносимо величезну подяку за якісно виконану роботу!

Надалі із задоволенням користуватимемося вашими послугами!

П.І.Б.: Плотніков Олександр Сергійович

Компанія: СПД Плотніков А.С.

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Керч

На початку року звернувся до студії за створенням торгової марки, під якою продаватиметься молочна продукція, бакалія, яєчні продукти та інше.

У процесі роботи мені запропонували досить цікавих і незабутніх назв. Ми зробили свій вибір на назві ПРОВІАЛЬ, яка відображала всі наші побажання.

Потім була робота зі створення логотипу, яка була виконана в точно обумовлені терміни, трохи попрацювали зі шрифтом, квітами та отримали саме той логотип, який хотіли.

Висловлюю подяку за роботу, нам усе дуже сподобалося!

П.І.Б.: Ольга

Компанія: Портал "ДОКТОРА"

Посада: Керівник компанії

Країна, місто: Україна, м.Київ

Ми довго виношували ідею створення сайту — всеукраїнського стоматологічного порталу та дуже відповідально підійшли до вибору підрядника. Адже розробити треба було все: назву, логотип, фірмовий стиль, дуже складний портал із системою керування...

Студія дизайну FloMaster Web & Design Studio, яка перемогла в нашому тендері на розробку порталу, з честю виконала покладене на неї завдання, створивши гнучкий та зручний інструмент, що дозволяє вирішувати широке коло завдань, що виникають при роботі з такого роду сайтом.

Нам дуже сподобався розроблений логотип - цей веселий данстист, що летить, зі щіткою і зубною пастою (це просто диво!!!).

Створивши портал, наша компанія вийшла на новий рівень обслуговування клієнтів, надаючи цим унікальні можливості та високоякісний рівень сервісу.

П.І.Б.: Скляренко Ірина Борисівна

Компанія: Центр естетичної косметології

Посада: Керівник центру

Країна, місто: Україна, м. Київ

Робота зі студією розпочалася з розробки різних макетів для поліграфії - флаєра, буклети, плакати. Ми залишилися задоволені результатом, тому пізніше вирішили замовити повний редизайн нашого існуючого сайту.

Шановні співробітники веб-студії ми дуже вдячні Вам за сумлінну роботу, швидке реагування та розуміння наших завдань. Робота була виконана у встановлені терміни та з урахуванням усіх наших побажань. Сайт був позитивно оцінений нашими клієнтами, партнерами та конкурентами.

Бажаємо Вам процвітання та успіхів у Вашій справі!

П.І.Б.: Кисляк Іван Володимирович

Компанія: ТОВ «УЛДЦ»

Посада: Начальник відділу постачання

Країна, місто: Україна, м. Київ

Студія дизайну працює на найвищому рівні.

Обіцяні терміни було стримано, обсяг інформації, що обговорювався, був виконаний, і навіть із надлишком.

Дуже сподобалося працювати з вами.

Велике дякую за роботу!

П.І.Б.: Наливайко Федір Васильович

Компанія: Житловий комплекс "Вишневого оселі"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хлопці – справжні професіонали.

Роботу на замовлення 3D візуалізації житлового комплексу, логотипу, фірмового стилю, сайту, борду, брошури та іншої зовнішньої реклами зробили швидко та чітко – як і домовлялися.

Приємно було співпрацювати! РЕКОМЕНДУЮ!

Дякую! До зустрічі у нових проектах!

П.І.Б.: Філоновський Валентин

Компанія: ТМ "Mr.FILO"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Чернівці

Відразу зазначу, що пунктуальність стала приводом для встановлення між нами знайомства.

Ця талановита команда виявила високий ступінь зацікавленості у якісному вирішенні поставленого завдання.

Була розроблена спеціальна поетапна програма, завдяки якій вдалося отримати гранично якісний вихідний варіант. Маючи позитивний досвід, отриманий у ході виконання замовлених нами робіт, рекомендую всім послуги цієї професійної студії.

А Вам хлопці, дякую!

П.І.Б.: Панасенко Сергій

Компанія: Генеральний Директор

Посада: ТОВ "Резилюкс-Україна"

Країна, місто: Україна, м. Київ

Звернулися до студії за редизайном логотипу та створенням нової концепції для нашого ТМ. Дуже сподобалося ставлення до нас як до замовників. Наші побажання та прохання були почуті, що допомогло нам досягти поставленої мети.

Ми отримали колосальне задоволення від спільної роботи та сподіваємося на подальшу співпрацю. У роботі дизайнера відразу відчув професійний, творчий і серйозний підхід, а також повна віддача проекту.

Дякую! Нам було приємно працювати з вами!

П.І.Б.: Дідусенко Юлія Олександрівна

Компанія: Діксіон Україна

Посада: Виконавчий директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дуже приємно працювати з компанією. Робота виконується з урахуванням побажань клієнта, але водночас наводять вагому та докладну аргументацію всіх варіантів запропонованої концепції.

Важливо відзначити витримку та тактовність співробітників компанії при затвердженні та зміні макетів.

Плануємо звертатися за послугами компанії знову.

П.І.Б.: Хомішин Тетяна

Компанія: Компанія: “Кофемайстер”

Посада: Директор з розвитку

Країна, місто: Україна, м. Київ

Компанія «Кофемайстер» звернулася до студії дизайну «FloMaster / LogoMaster Studio» з розробки логотипу та упаковки для кави.

Концепція логотипу була індивідуальною, нестандартною і потрібно було отримати продуману глибоку творчу розробку. Як результат, логотип створений відповідно до побажань та дотримано обумовлених термінів. Дуже важливо, що дизайнер максимально відчув настрій та сенс логотипу, що дозволило якісно реалізувати завдання.

Після цього була розроблена стильна та красива упаковка. Ми дуже залишилися задоволеними результатом!

П.І.Б.: Павлов Роман

Компанія: ТМ «PROBI»

Посада: Власник компанії

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Шановний колектив студії!

Висловлюємо Вам свою щиру благодірність та глибоку вдячність за плідну співпрацю при створенні нової компанії - розробка назви, слогану, логотипу, фірмового стилю та бренд-буку.

Ми хотіли б особливо підкреслити гнучкість та вміння вашої студії зрозуміти та прийняти вимоги та побажання клієнта, врахувати всі особливості, а також правильно їх реалізувати у найкоротші терміни.

Користуючись нагодою, дякуємо співробітникам студії за ввічливість, терпіння, компетентність та оперативність. Сподіваємось на продовження нашої успішної співпраці у майбутньому, а також бажаємо Вам нових цікавих та успішних проектів!

П.І.Б.: Прима Ольга Ігорівна

Компанія: ELYSIUM lounge day spa

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Висловлюю щиру подяку колективу студії дизайну “LogoMaster / FloMaster Studio” за якісно виконані роботи з розробки нашого бренду.

Команда студії на всіх етапах роботи показує високий професіоналізм та якість роботи над проектом, що без сумніву веде до відмінних результатів!

Бажаємо колективу студії процвітання, і сподіваємось на подальшу співпрацю!

П.І.Б.: Нестеренко Вікторія

Компанія: ТМ «JACARO»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Велике дякую за виконану роботу. Мені сподобалося дуже багато варіантів назв, які було запропоновано – навіть не очікувала, що так буде важко зробити вибір.

Робота з неймінгу була виконана точно в обумовлені терміни. Назва мені дуже подобається, планую далі замовляти інші послуги у студії. Успіхів вам і процвітання!

П.І.Б.: Земляк Олександр Миколайович

Компанія: ТОВ «ВП «Метиз»

Посада: Власник компанії

Країна, місто: Україна, м. Бровари

Від імені компанії дякуємо керівництву та співробітникам студії web-дизайну "FloMaster"® за виконану роботу зі створення логотипу, дизайну фірмового стилю нашої компанії та дизайну упаковки продукції. Думаю, що як для нас, так і для інших клієнтів студії, це один із кроків до підвищення свого іміджу та просування продукції на тому чи іншому ринку, кожен у своїй сфері.

Хочу побажати всьому колективу "FloMaster"® також успішно розвиватися та процвітати, бо успіх клієнтів – невід'ємна частина Вашого авторитету.

П.І.Б.: Мартинова Тетяна

Компанія: Burgermax,
кафе швидкого обслуговування

Посада: менеджер з розвитку мережі

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Хочу висловити подяку від компанії Burgermax за роботу FloMaster, яку вони виконали швидко та на високому професійному рівні!

Ми звернулися із завданням зробити редизайн, створити внутрішнє меню та дизайн упаковки. Результат нас приємно здивував креативністю професіоналів FloMaster та нестандартним підходом.

Дякую за те, що ви є!

П.І.Б.: Чорний Сергій Вікторович

Компанія: ТОВ "Центр експертних рішень"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Велике дякую команді професіоналів, які знають свою справу! Діти, з Вами легко і приємно було співпрацювати, незважаючи на мої завищені запити :)

Хочу побажати Вам згідливих клієнтів та цікавих проектів, а також реалізації Вашого прихованого потенціалу. Ще раз "ДЯКУЙ" за чудову реалізацію мого бачення бренду!

П.І.Б.: Фесенко Вікторія

Компанія: ТМ «ZimArt»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Висловлюю подяку колективу студії дизайну “LogoMaster / FloMaster Studio” за якісно та своєчасно виконані роботи зі створення нової ТМ – розробки назви, логотипу, фірмового стилю та бренд-буку.

На особливу увагу заслуговують позитивний настрій, безмежне прагнення до порозуміння, оперативність і тактовність у спілкуванні із замовником.

Бажаю колективу студії безліч цікавих та вигідних проектів, і сподіваюся на подальшу співпрацю.

П.І.Б.: Павлов Роман

Компанія: Компанія "AXIOMA PRIME"

Посада: Власник компанії

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Шановний колектив студії!

Висловлюємо Вам свою щиру благодірність та глибоку вдячність за плідну співпрацю при створенні нової компанії - розробка назви, слогану, логотипу, фірмового стилю та бренд-буку.

Ми хотіли б особливо підкреслити гнучкість та вміння вашої студії зрозуміти та прийняти вимоги та побажання клієнта, врахувати всі особливості, а також правильно їх реалізувати у найкоротші терміни.

Користуючись нагодою, дякуємо співробітникам студії за ввічливість, терпіння, компетентність та оперативність. Сподіваємось на продовження нашої успішної співпраці у майбутньому, а також бажаємо Вам нових цікавих та успішних проектів!

П.І.Б.: Галаніна Тетяна

Компанія: Центр естетики “ШОКОЛАД”

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Чернігів

Хочу висловити подяку співробітникам дизайн-студії. Я думаю, що головною похвалою співробітникам студії буде той факт, що вони відразу вловили наші побажання, за рахунок чого робота була виконана в обумовлені терміни, якісно та на оцінку чудово!

Після роботи про студію залишилися найкращі враження! Виконаною роботою ми задоволені. Бажаємо побажати Вам творчих успіхів та багато хороших клієнтів!

П.І.Б.: Петренко Сергій Сергійович

Компанія: Авіакомпанія "BRAVO AIR"

Посада: Маркетинг-менеджер

Країна, місто: Україна, м. Київ

Співпраця з FloMaster / LogoMaster Studio задоволена повною мірою: компанія працює оперативно, досить професійно і коректно. У відповідь на мої великі побажання розробник надіслав достатню для вибору кількість ескізів, був гнучким у процесі дозрівання мною остаточного варіанта, уважний до дрібниць.

Я задоволений. Спасибі хлопці!

П.І.Б.: Колобова Мар'яна Юріївна

Компанія: ТМ "MY clothing"

Посада: Керуючий партнер

Країна, місто: Україна, м. Київ

Професіоналізм це те, що я понад усе ціную у роботі. У зв'язку з цим хочу висловити подяку команді професіоналів компанії FloMaster & LogoMaster Studio за якісну, швидку та креативну роботу.

Удачі Вам у розвитку Вашої справи та невичерпної наснаги для подальшого створення нових та перетворення існуючих брендів.

П.І.Б.: Кравчук Сергій Геннадійович

Компанія: ТОВ "Елай Логістик"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Компанія ТОВ "Елай Логістик" висловлює подяку колективу студії web-дизайну "FloMaster"® у розробці фірмового логотипу, все виконано вчасно та професійно! З першої хвилини відчувається сучасність та креативний підхід до своєї роботи. Команда дизайну змогла виконати та передати сутність закладену в назві нашої компанії!

Дякую за чудову роботу. З упевненістю можемо рекомендувати студії web-дизайну "FloMaster"® як відповідального та надійного партнера, який виконає покладене на нього завдання! Бажаємо Вам процвітання та успіхів у Вашій справі!

П.І.Б.: Кіцька Оксана Іванівна

Компанія: Студія ландшафтного дизайну "Santero"

Посада: Арт-директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хочу подякувати команді LogoMaster® Studio за виявлене терпіння та професіоналізм при створенні назви, логотипу та стилю нашої студії.

Оскільки сама я дизайнер, спочатку були завищені вимоги і за змістовим змістом, і за стилістикою, і за кольором. Важлива була кожна дрібниця. Істотним був навіть відтінок. Але ви, хлопці, витримали мене)))) і впоралися чудово. Дякую!

П.І.Б.: Войцехівський Олександр

Компанія: ТОВ «ТК Інсел»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хочу висловити подяку колективу компанії FloMaster за якісно виконану роботу. Співпрацювали у напрямках неймінгу та розробки дизайну. Роботи було виконано оперативно, навіть раніше обумовлених термінів. Директор FloMaster перед початком виконання робіт пропонує провести особисту бесіду, на якій обговорюються всі нюанси, надаються рекомендації на підставі конкретних прикладів. Цей підхід, на мій погляд, дуже правильний, можливо, завдяки цьому вдалося досягти якісного результату з першого разу. За всіма зауваженнями, колектив реагує негайно, максимально швидко вносять корективи згідно з побажаннями клієнта.

Дякуємо за роботу, бажаємо Вам процвітання та творчих звершень!

П.І.Б.: Гуцу Ян Геннадійович

Компанія: ТОВ "Тек-принт"

Посада: Господар

Країна, місто: Україна, м. Київ

Висловлюю велику подяку вашій компанії. Все замовлення було виконане в терміни, значно короткі, ніж зазначені на сайті.

Було виявлено великий інтерес до моєї думки, і я сподіваюся, зробив правильний вибір.

Попереду у мене ще не одне замовлення у вашої компанії, тож розраховую на подальшу співпрацю!

П.І.Б.: Решетник Сергій Степанович

Компанія: ТОВ «Фрактал Інвестментс»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Наша співпраця залишила найсприятливіші враження. Ми отримали логотип нашої торгової марки у такому вигляді, в якому хотіли. Усі наші побажання були враховані. У процесі своєї діяльності фахівці компанії підтвердили свій високий професійний статус та оперативність у вирішенні проблем. Менеджери з роботи з клієнтами кваліфіковані та доброзичливі.

Дякуємо за плідну співпрацю!

П.І.Б.: Слободянюк Віта Миколаївна

Компанія: Mum's Joy Design Ltd.

Посада: Owner

Країна, місто: Canada, Vancouver

Дуже задоволені виконаною роботою команди студії. Розроблений логотип точно передає ідею нашої компанії. Логотип чудовий. Дякую за виконану роботу.

Рекомендуємо та іншим компаніям співпрацювати з колективом «FloMaster / LogoMaster Studio»!

П.І.Б.: Гаврилов Денис

Компанія: OOO «Проф Дез Контроль»

Посада: Засновник

Країна, місто: Україна, м. Київ

Співпрацюємо нещодавно, але плідно. До студії звернувся для створення сайту, логотипу, фірмового стилю та інших матеріалів. Ще на початковому етапі співпраці фахівці студії порекомендували розпочати не з розробки сайту, а зі створення логотипу та стилю. Я прислухався до їхньої думки. Після створення нарисів логотипу я зупинився на одному з варіантів, який був доведений до пуття, потім ми зробили фірмовий стиль та інші матеріали – сертифікат, буклет.

Хочу відзначити той факт, що команда дизайнерів легко вирішує поставлені завдання у найкоротший термін, що свідчить про злагоджену роботу професіоналів. Дякую за якісну роботу та бажаю Вам успіхів та подальшого процвітання!

П.І.Б.: Маковєєнко Алла Юріївна

Компанія: "Прометей"

Посада: Спеціаліст зі зв'язків

Країна, місто: Україна, м. Миколаїв

Приступивши до роботи в компанії, насамперед зайнялася зовнішнім оформленням. Логотип та фірмовий стиль вимагали оновлення. Вибираючи дизайн-студію, зупинилися на FloMaster, привернули увагу лаконічне, ємне, виразне портфоліо.

Спершу здивувало, але потім сподобалося, що всі переговори веде директор. Впевненість, знання своєї справи, відповідальність, націленість на результат, і головне, терпіння – неповний список переваг А.Волхонського як партнера.

Коли прийшов перший пакет варіантів логотипу, були приємно здивовані. Розробники врахували всі побажання і зробили різнопланові проби - на любителів віталістичних мотивів, геометричних та ін.

До плюсів можна віднести також, що в компанії з увагою ставляться не лише власне до дизайну, а й до організаційних моментів. Коли у нас виникла потреба отримати пакет раніше обумовленої в договорі дати, нам пішли назустріч, що приємно, без втрати якості!

Дякую колективу студії за виконану роботу! З вами було приємно співпрацювати! Зараз розглядаємо можливість замовити у Вас сайт.

Усім, хто сумнівається, однозначно РЕКОМЕНДУЄМО FloMaster!!!

П.І.Б.: Шипуков Сергій Олегович

Компанія: ТЕМА-Б

Посада: Керівник проекту

Країна, місто: Україна, м. Київ

На відміну від багатьох компаній, ви не просто виконуєте замовлення, ви вирішуєте проблему клієнта. Дуже дякую за роботу!

П.І.Б.: Матвієнко Марина Юріївна

Компанія: ТОВ "ТОП Грація"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хочемо подякувати Вашій компанії за створення логотипу нашої компанії та брендування нашого службового автомобіля! Творчий підхід, оперативна реакція на всі побажання, креативне мислення ... загалом, хлопці - ви супер! Нам дуже сподобалася співпраця з вами!

Ми раді, що зупинили свій вибір саме на Вашій компанії з кількох причин:
- оптимальні терміни виконання роботи
- оптимальне співвідношення ціна-якість
- цікаві, не шаблонні, ідеї
- приємний колектив

Дякую Вам за роботу!

П.І.Б.: Гош Олексій Анатолійович

Компанія: "SIFT"

Посада: Директор з розвитку

Країна, місто: Україна, м. Київ

Ми дуже раді співпраці зі студією дизайну FloMaster/LogoMaster у рамках реалізації одного з наших проектів. Наша взаємодія виявилася надзвичайно плідною. За багатьма напрямками нам вдалося досягти більшого, ніж планувалося на початку.

Насамперед, хочемо подякувати команді за оперативність та професійний підхід до вирішення наших цілей. Перед фахівцями стояло дуже складне завдання в галузі брендингу, яке їм вдалося вирішити швидко, злагоджено та на високому якісному рівні. Ми щиро вдячні їм за це!

Сподіваємось на майбутню співпрацю!

П.І.Б.: Воронцова Софія Віталіївна

Компанія: Школа ділового розвитку "PEGASA"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Рівне

Школа ділового розвитку "PEGASA" висловлює свою благодарність за плідну співпрацю. Не дивлячись на деякі робочі моменти, робота з Вашою організацією залишила по собі лише приємні емоції.

Хотілося б побажати ще більше креативу та влучності думок. Адже саме ці риси творчої діяльності допомагають досягати ще вищих творческих злетів. Зі своєї сторони рекомендуємо всім Вашу організацію, як надійного партнера та хорошого друга.

П.І.Б.: Семенихіна Леся Анатоліївна

Компанія: ТОВ «ПРОФІ КАРГО СЕРВІС»

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Замовляли в студії розробку назви, логотипу, фірмового стилю та бренд-бука.

Результатами роботи студії ми залишилися дуже задоволеними.

Робота була зроблена точно в обумовлені терміни, були враховані всі наші побажання.

У результаті ми отримали новий бренд, який і хотіли.

Бажаю студії плідної роботи та подальших успіхів. Дякую Вам!

П.І.Б.: Irena

Компанія: ТМ "Lanesta"

Посада: Promozione del marchio

Країна, місто: Head office in Italy

Дуже вдячні команді FloMaster за розробку назви та логотипу торгової марки весільних суконь ТМ Lanesta. Ми дуже задоволені результатом, зі своєю роботою команда впоралася на всі сто. Креативний підхід, оперативність (все було зроблено в обумовлені терміни), прийняті до уваги всі наші рекомендації, побажання та особливості аудиторії, для кого створювався бренд.

Логотип вийшов стильним, лаконічним та сучасним, саме таким ми його хотіли бачити. Ще раз дякуємо команді, настільки організованому та структурному підходу навіть до такої складної творчої роботи - вражає, Всіх вам благ, розвитку та натхнення!!! (переклад з італійської)

П.І.Б.: Пак Ольга Інокентіївна

Компанія: Дизайн студія "ArnikaDesign"

Посада: Керівник

Країна, місто: Казахстан, м. Алмати

З компанією "LogoMaster" було дуже приємно працювати. Студія витримала всі терміни виконання робіт строго за графіком, і потрапляння в ціль було з 1-го разу. Було надано велику кількість варіантів логотипу, і було з чого вибрати. При першому погляді мені сподобалося відразу кілька логотипів, і я обрала найбільш підходящий за всіма критеріями.

Те, що я обрала вашу студію серед усіх українських - говорить про Ваш високий професіоналізм і чуйне розуміння свого клієнта.

Хочу побажати всій команді успіхів та процвітання!

П.І.Б.: Більченко Ігор Андрійович

Компанія: Cubeday, Faster, Procube

Посада: Директор

Країна, місто: м.Київ, Україна

Замовляли у FloMaster логотип та макет коробки для кубиків Рубіка. Все було виконано добре, всі побажання враховували, будь-які недоліки виправляли.

Завдання виконували на день раніше за прогноз.

Все на високому рівні, якісно та доступно. Рекомендую!

П.І.Б.: Тарас Євгенович

Компанія: "ELVAN"

Посада: Засновник

Країна, місто: Україна, м. Київ

Звернулися до студії за рекомендацією, і повністю залишилися задоволеними отриманим результатом виконаної роботи: розробкою назви компанії, слогану, логотипу та сайту.

Робота була виконана відповідно до спочатку обумовлених термінів. У процесі розробки було враховано всі наші побажання. Отримали саме те, на що розраховували. Зробили навіть краще!

Бажаю студії хороших Клієнтів та успіхів.

Однозначно можу рекомендувати тим, для кого важлива якість та надійність у роботі!

П.І.Б.: Думенко Богдан

Компанія: ТОВ "ДУКОР"

Посада: Керівник

Країна, місто: Україна, м. Київ

Наша компанія проводила ребрендінг і звернулася до компанії LogоMaster”®, а особисто, до Андрія Сергійовича, для замовлення неймінгу. марки.

Після позитивної роботи, ми знову звернулися до студії для розробки логотипу та корпоративного стилю. В цьому випадку все було зроблено швидко, і надані додаткові варіанти. Основна благодарність Вам за те, що завжди надавали більше варіантів, ніж було зумовлено у договорі. Дякую, що терпіли іноді на «вреднощі» і довгий вибір кінцевого результату. Вважаю ваш підхід сучасним і творчим.

Бажаю відверто вам багато клієнтів, цікавої роботи та створення нових світових назвав, логотипів. З вами надійно і приємно працювати!

П.І.Б.: Олександр Кобіжча

Компанія: ASPEC Law Firm

Посада: Керуючий партнер

Співпраця з LogoMaster розпочалася з зустрічі, на якій було презентовано ідею, яка надалі, завдяки Команді LogoMaster, трансформувалася у бренд.

Хлопці висококласні фахівці! Під час роботи я не раз ловив себе на думці, що хлопці читають мої думки і наперед знають, що я скажу або, що хочу. Але, фішка в тому, що вони максимально відкриті, вміють працювати в команді і дозволяють тобі стати частиною команди.

Андрію, у Вас класна команда! Дякую Вам, удачі!

П.І.Б.: Кіфяк Дмитро

Компанія: "Рітейл-Сервіс"

Посада: Директор з розвитку

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хотілося б подякувати за відмінний сервіс та якість роботи!

Відмінна команда професіоналів!

Чітко, швидко, надійно!

П.І.Б.: Коваленко Артем

Компанія: "Майстер Преміум"

Посада: Менеджер

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Оперативно, якісно, рекомендую.

П.І.Б.: Катерина Криволап

Компанія: "Маракуйя"

Посада: Керівник турагентства

Країна, місто: Україна, м. Київ

Андрію, хотіла Вас особисто, а також команді LogoMaster подякувати за якісну та професійну роботу. З вами було легко та приємно співпрацювати!

Хочеться побажати приємних замовників та цікавих проектів.

П.І.Б.: Іванова Ольга

Компанія: "MUZA"

Посада: Засновник, дизайнер

Країна, місто: Україна, м.Дніпропетровськ

Блискуча робота професіоналів. Робила назву з унікальним шрифтом, логотип та фірмовий стиль.

Дуже задоволена результатом. Працюють дуже швидко. Терпляче ставлення до моїх найменших поправок (де я вже вибухнула), але вони терпляче довели справу до ідеально красивого результату.

На додаток до всього - професійно консультують і щодо реєстрації ТМ, і щодо створення сайту, сприяють подальшому розвитку.

П.І.Б.: Mike Skybnovskyy

Компанія: North american rain LLP

Посада: Owner

Країна, місто: Seattle, USA

Відмінно виглядає, у Американців викликає захоплення, вони кажуть Cool!

Відмінний дизайн. Дякую!

П.І.Б.: Корнілов Віталій Олегович

Компанія: Європейська Торгова Гільдія

Посада: Менеджер проекту

Країна, місто: Україна, м. Київ

Оперативна робота, без затримок та відмовок. Сподобався режим роботи (по Viber та електронній пошті). Рекомендую до роботи!

П.І.Б.: Шлома Герман Шванович

Компанія: ТОВ "Батьківщина-Фарм"

Посада: Радник

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хочу подякувати співробітникам FloMaster за професійно виконану роботу, швидко та якісно. Розроблений фірмовий стиль товариства повністю відповідає вимогам замовника.

П.І.Б.: Ігнатов Євген Григорович

Компанія: TM "SALVA"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Звернувся до FloMaster, з проханням придумати назву для питної води та розробити логотип! Всі мої побажання та уточнення були почуті, внаслідок чого в найкоротший термін мені надали безліч цікавих назв!

На відповідну назву було розроблено відмінний логотип!

Дякую за роботу!

П.І.Б.: Ксенія Комлева

Компанія: TM "Langora"

Посада: Керівник

Країна, місто: Україна, м. Київ

Я чимало витратила часу та зусиль у виборі компанії. Це було не просто знайти професіоналів, які б почули всі твої побажання та втілили б їх у життя.

А ще для мене було важливим співвідношення ціни та якості.

Результатом я дуже задоволена! Однозначно рекомендую!

П.І.Б.: Григірчик Євгена

Компанія: ТМ "Ardeni"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Чернівці

У короткий термін було запропоновано дуже велику кількість назв.

Швидка лаконічна робота виконана за всіма моїми критеріями.

Велике спасибі за вашу працю та терпіння.

П.І.Б.: Погребна Юлія Олександрівна

Компанія: ТОВ "Медбуд Медікал"/ Медичний центр "ДАРІС"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дякую команді FloMaster за їх високий професіоналізм, вміння почути та зрозуміти свого клієнта.

Робота була виконана оперативно, якісно та з урахуванням усіх наших побажань і навіть більше)). Але головне з любов'ю!

Співпрацювати з Вами було приємно та легко. Хлопці, ви справді майстри своєї справи!

Бажаємо вам успіхів, невичерпного натхнення та лише вдячних клієнтів! Ще раз дякую!

П.І.Б.: Ткачук Анастасія Миколаївна

Компанія: ТМ "SQR Studio"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Спасибі велике за виконану роботу! Я одержала саме те, на що розраховувала! Назва і логотип повністю відповідають заданим вимогам, все дуже просто і лаконічно, але при цьому зі смаком!

Особливе спасибі за швидкість - все було готове в найкоротші терміни.

Загалом, я всім задоволена! Рекомендуватиму! Дякую ще раз!

П.І.Б.: Колектив компанії

Компанія: ТМ "Добронька"

Посада: Керівник

Країна, місто: Україна, м. Київ

Колектив компанії "Добронька" висловлює подяку FloMaster / LogоMaster Studio за професійний підхід до вирішення завдання з комплексного створення нашого бренду та уважне ставлення до побажань клієнта.

Особливо хочеться відзначити якісне рішення в галузі неймінгу, логотипу та фірмового стилю. Співробітники компанії виявили себе справжніми професіоналами – пунктуальними та відповідальними, здатними знайти оригінальні рішення, які демонструють вдумливий та дуже серйозний підхід до справи.

Приємно здивував відмінний сервіс: оперативність, гнучкість, бажання йти назустріч та людське ставлення.

Всі доробки виконуються оперативно, швидко та без втрати якості. Працювати з вами - просто та приємно!

Дякую за співпрацю! Розвитку вам, цікавих завдань та процвітання!

П.І.Б.: Зябкін Олег

Компанія: ПП “Зябкін”

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Запоріжжя

Звернулися до FloMaster / LogоMaster Studio, оскільки на компетенцію цієї компанії, їх поглиблене розуміння специфіки створення бренду вказав проведене нашим підприємством опитування.

По завершенні нашого взаємного співпраці можу сказати, що в студії працюють професіонали, з відмінними знаннями щодо комплексного створення бренду.

Усього за пару місяців нам розробили унікальну назву (яку ми вже зареєстрували), логотип, слоган, фірмовий стиль, дизайн етикетки та оформлення автомобіля.

Ми дуже задоволені результатом, однозначно рекомендуємо!

П.І.Б.: Ополяров Іван Алесандрович

Компанія: BeFore The Times

Посада: Глава відділу експортного розвитку

Країна, місто: м. Дніпропетровськ, Україна

Спасибі величезне вашій компанії та особисто Волхонському Андрію Сергійовичу за розробку логотипу нашої продукції.

Спрацювали швидко, якісно, всі наші побажання та погляди втілилися в життя. Дуже відповідальні та професійні люди.

Ми залишилися дуже задоволені. Особисто рекомендую цю компанію співпрацювати. Дякую.

П.І.Б.: Дорошенко Анастасія Олександрівна

Компанія: ТОВ "ЕленДекор"

Посада: Керівник відділу закупівлі

Країна, місто: м. Київ, Україна

Висловлюємо велику подяку команді BRANDMARK за якісне та, головне, оперативне виконання поставленого завдання!

При розробці фахівці враховували особливості бренду, заглиблювалися в тематику продукції і, як результат, ідеальний логотип + дуже яскрава етикетка, що продається!

Дякую, ще співпрацюватимемо.

П.І.Б.: Ковальчук Ольга Георгіївна

Компанія: ПП «ІНДАСТРІАЛБУД»

Посада: Керівник проекту

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дякую колективу "FloMaster" за реалізацію проекту з розробки назви, логотипу та фірмового стилю. Приємно відчувати з боку Вашої компанії оперативність, професіоналізм, індивідуальний підхід та грамотне ставлення до роботи протягом усього періоду нашої співпраці.

Бажаємо Вам та Вашому дружньому колективу творчих успіхів на професійній ниві та процвітання!

П.І.Б.: Білоус Олександр

Компанія: Linkernet

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Звернулися до FloMaster із замовленням великого пакету послуг, від створення дизайну сайту до розробки логотипу, фірмового стилю, ілюстрацій тощо. Основні переваги у співпраці з хлопцями, які хотілося б виділити:

1. p align="justify"> Робота виконується чітко в обумовлені терміни.

2. Якість роботи на дуже високому рівні (за співвідношенням ціна/якість – найкраще, що знайшли на ринку приблизно за 1,5 місяці).

3. Простота спілкування та безкоштовні професійні рекомендації в рамках обговорення технічних завдань.

Особливо хотілося б відзначити особисту зацікавленість колективу у створенні якісного продукту на виході, такий параметр є далеко не у всіх студій, що надають аналогічні послуги.

Від імені компанії висловлюю подяку команді FloMaster та особисто Волхонському Андрію за виконану роботу. Будемо ще співпрацювати!

П.І.Б.: Yulia Martin

Компанія: Martin Waldbeeren GmbH

Посада: CEO

Країна, місто: Austria, Graz

Студія FloMaster треті за рахунком дизайнери, які розробляли нам логотип, і саме їхній варіант ми затвердили. Хлопці працюють і відповідають дуже швидко, що, на мій досвід, вигідно відрізняє їх на тлі інших.

З нашими вимогами - класичного нейтрального логотипу, та ще й по фен шуй - FloMaster впоралися на відмінно. Рекомендую!

П.І.Б.: Німерівська Ольга Олександрівна

Компанія: ТМ "Mini Mark"

Посада: Керівник проекту

Країна, місто: Україна, м. Київ

Довго та скрупульозно перебирали компанії зі створення нашого нового бренду. Потрібна була команда з винятковою репутацією, креативом і сталевими нервами. Важливо було створити щось нове, а не "запозичити" у когось.

Зупинилися на студії LogoMaster/FloMaster. Перед компанією було поставлено завдання: створення логотипу, фірмового стилю та розробка сайту. Результат не забарився: роботи виконані вчасно, нас "почули", створили те, що ми ніжно полюбили з першого погляду.

Особливе спасибі дизайнеру Євгену за використання актуальних фішок та новинок у сфері дизайну 2016 року (дуже порадували).

Дякую Вашій команді за професіоналізм і порядність. Пишаємося тим, що в Україні є спеціалісти високого рівня. Заради таких хлопців та 5 хвилин на відгук витратити не шкода!

Людське Вам спасибі!

П.І.Б.: Івлєв Дмитро

Компанія: BRAZOR Barbershop

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

З упевненістю рекомендую колектив студії "LogoMaster та FloMaster" як надійного партнера, що було перевірено мною протягом півроку роботи щодо створення нового бренду BRAZOR Barbershop.

Робота полягала у створенні назви, логотипу, стилю, поліграфічної продукції та сайту. Мене дуже порадувало уважне ставлення до моїх побажань та ідей.

Студія здатна вирішувати складні та нестандартні завдання, що зараз велика рідкість. Фахівці цієї компанії мають широкий досвід для реалізації проектів у галузі комплексного створення бренду.

Велике дякую за роботу! Дуже рекомендую!

П.І.Б.: Пришляк Ігор

Компанія: Компанія: ТМ “MELANIKA”

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Львів

Дуже задоволений компанією FloMaster, дуже професійний та відповідальний колектив. Усі виконують чітко та вчасно, а найголовніше якісно та красиво. Окрема дяка вам п.Андрію, що ви допомогли мені у всіх питаннях, які мені були цікаві, ви допомогли мені дуже.

Приємно спілкуватися з такими професіоналами як ви. Неодмінно звертатимуся ще. Дякую!!!

П.І.Б.: Сівак Андрій

Компанія: AKIN OTO LTD

Посада: Менеджер ЗЕД

Країна, місто: Turkey, Istanbul

Наша компанія шукала спеціалістів для створення нового бренду. Ми розглядали як місцеві компанії, і закордонні. Наш вибір припав на компанію “LogoMaster/FloMaster Studio”. Відмінне портфоліо, співвідношення ціна якості, оперативно відповідають на запити та вникаючи у побажання намагаються знайти ідеальний результат.

Як результат створили унікальну ТМ та відмінний логотип. Дякуємо за роботу, терпіння та успіхів Вам!

Особисто рекомендую цю компанію, Ви не пошкодуєте!

П.І.Б.: Гладка Вікторія Дмитрівна

Компанія: ТМ SweeVi

Посада: Засновник, дизайнер

Країна, місто: Україна, м. Київ

Велике дякую за ідеальну співпрацю! Від початкового дзвінка до закінчення роботи я ні на секунду не сумнівалася, що отримаю колосальне задоволення і потрібний результат у призначений термін з посмішками та порозумінням. Тепер знаю, кого радити і до кого звернутися:)

П.І.Б.: Господарікова Оксана Олександрівна

Компанія: ТОВ "Смак Торг"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Прекрасна компанія! Творчі, виконавчі співробітники. Якісно виконують свою роботу.

Справді, можуть втілити ваші ідеї. Усім дуже задоволена!

П.І.Б.: Цой Ігор Дін-Кукович

Компанія: TM "Parketmaster"

Посада: Директор

Країна, місто: Казахстан, м. Алмати

Хочу подякувати студії в особі керівника проекту Волхонського Андрія Сергійовича за сумлінну та оперативну роботу. Бажаю вам успіху та процвітання!

П.І.Б.: Олександр

Компанія: TM "Breston"

Посада: Керівник

Країна, місто: Україна, м. Київ

Звертався до компанії LogoMaster/FloMaster Studio для допомоги у розробці логотипу, а надалі і торгової марки. Одразу видно люди на своєму місці, всі знають, радять, пропонують.

У результаті робота виконана у строки і професійно, звертатимуся.

Заздалегідь дякую.

П.І.Б.: Науменко Дмитро Анатолійович

Компанія: «Смарт-Сервіс»

Посада: Контент-менеджер

Країна, місто: Україна, м. Київ

Попрацювали чудово, результатом дуже задоволені! Крім безпосередньої роботи над створенням назви бренду та логотипу, провели докладну консультацію щодо міжнародної реєстрації торгової марки.

П.І.Б.: Цимар Ірина Анатоліївна

Компанія: ТМ «TRIVERO»

Посада: Совласник

Країна, місто: Україна, м. Київ

«LogoMaster» - це професіонали, які знають свою справу!

Придумати назву та логотип для нашої столярної майстерні ми намагалися САМОСТІЙНО, і не думала, що це виявиться так складно. Після чергової «цікавої» назви усвідомили, що нам потрібна допомога. Складність перед командою LogoMaster полягала в тому, що варіанти повинні сподобатися трьом власникам.

За тиждень нам надали різні варіанти назв, кожна з яких мала право бути. У логотипі ми хотіли бачити дерево, але здавалося, що всі дерева вже придумали до нас. Результатом нашої роботи ми дуже задоволені: суворо, зрозуміло, красиво, унікально.

Хочемо подякувати Андрію Сергійовичу і всій команді за те, що нас почули і врахували всі наші побажання. Вкотре зробила висновки, що кожен має займатися своєю справою.

П.І.Б.: Квітков Володимир Олександрович

Компанія: ТОВ "ТЕПЛО-ЛЮКС"

Посада: Начальник відділу продаж

Країна, місто: Україна, м. Київ

Робота зі створення назви бренду, логотипу та фірмового стилю виконана професійно та в обумовлені терміни! Результатом дуже задоволені. Дякуємо студії "LogoMaster" та особисто Волхонському Андрію!

П.І.Б.: Сущевська Наталія Юріївна

Компанія: ТМ “VESTAF”

Посада: Власник

Країна, місто: Україна

Велике дякую всій команді LogoMaster Studio за виконану роботу. Хочу сказати, що отримала гарний та якісний результат у розробці логотипу та неймінгу. Особливо хочу відзначити професіоналізм керівника студії Андрія у роботі з клієнтом. Тому що коли клієнт ще сам не знає, чого він хоче, як це було зі мною, то Андрій професійно ставить потрібні питання, дає вірні напрямки, підказує, з якими труднощами надалі можна зіткнутися і завжди враховує індивідуальність клієнта.

У результаті клієнт отримує те, що хоче. Та й немало важливо це терміни, моє замовлення було зроблено у встановлені терміни і жодного разу не було затримки. Я задоволена результатом і впевнено можу рекомендувати цю компанію.

П.І.Б.: Милославський Денис Дмитрович

Компанія: Приватний підприємець

Посада: Директор

Країна, місто: Київ, Україна

Замовляв розв'язання кількох завдань (міжнародний неймінг, логотип, фірмовий стиль, упаковку) та хочу відзначити багатий досвід фахівців цієї Компанії. Наприклад, вибираючи варіант логотипу, я попросив показати можливі колірні рішення: хлопці заморочилися та запропонували мені кілька. Переглянувши пачку варіацій, я повернувся до первинної: тут не марнують ваш час, а видають оптимальний варіант відразу. Вдячний за роботу! Рекомендую.

П.І.Б.: Кіракосян Галина Володимирівна

Компанія: ELSIOR FENCING

Посада: Директор з маркетингу

Країна, місто: Україна

Нашій компанії треба було Ім'я. Звернулися до хлопців із проханням про допомогу саме з неймінгу. Спрацювали чудово. Підказали, з чого починати, як заповнити бриф, що треба продумати, порадили, проконсультували. Відчувається професіоналізм, творчий підхід до роботи. Знають свою справу. В результаті отримали саме те, що було потрібне.

Дуже вдячні за якісну роботу!

П.І.Б.: Несен Володимир Анатолійович

Компанія: ТОВ "Юліус Трейдінг", TM “MIRATER”

Посада: Директор

Країна, місто: Україна

Вирішили створити нову торгову марку під Європейський ринок, звернулися до «Львівської фірми» (не хочу робити чорний піар), втратили багато часу, гроші, щоправда, повернули і на тому спасибі.

Коли почали працювати зі студією "LogoMaster" відчули величезний контраст, перше, що дуже здивувало це терміни виконання, дуже швидко, друге, що хотілося відзначити цю велику кількість хороших варіантів. Спочатку замовили ім'я для ТМ, результат настільки сподобався, що ми замовили бренд бук та фірмовий стиль.

Дуже рекомендую, тому що є з чим порівнювати!

П.І.Б.: Гвардіян Олександр

Компанія: ТОВ “РЕМПЛАСТ”, ТМ “PERVAX”

Посада: Менеджер з продажу

Країна, місто: Харків, Україна

Хочу висловити подяку команді FloMaster & LogoMaster Studio за швидку та якісну роботу над створенням назви та іміджу нашої продукції. Команда дизайнерів завжди випереджала свої терміни, при цьому надаючи різні варіанти макетів для вибору. Дуже дякую керівнику Андрію.

П.І.Б.: Кропачова Анастасія Володимирівна

Компанія: Студія аксесуарів «DARTON»

Посада: Директор з маркетингу

Країна, місто: Казахстан, м. Алмати

Висловлюємо велику подяку всій команді FloMaster & LogoMaster та її керівнику Андрію Волхонському.

У студії замовляли розробку назви, логотипу та фірмового стилю. Серед безлічі компаній, що надають дані послуги FloMaster & LogoMaster поєднує оптимальне співвідношення Ціна – Якість.

Хотілося б трохи поділитися своїми враженнями та насамперед відзначити:

- уважність до деталей, були враховані всі наші побажання;
- вміння передбачити, тому що висловити словами все, що відчуваєш неможливо, з чим студія одразу потрапила до крапки.
- оперативність, що випереджає обумовлені терміни.

Було запропоновано багато гідних варіантів, що важко було визначитися з вибором, тому що подобалося ВСЕ)

Дуже рада, що працювали саме з Андрієм та його командою. Дуже креативні діти – справжні професіонали своєї справи. Обов'язково звертатимемося до вас і радимо вас.

Бажаємо процвітання та добрих клієнтів! Ще раз дякую за ваш внесок у наш бренд.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98