Ребрендинг

Роботи > Ребрендинг

Редизайн логотипу:

Замовником було поставлено завдання зробити повний редизайн логотипу. Новий логотип має бути динамічним, цікавим та відображати сферу діяльності компанії – виготовлення дроту різного виду.

Новий розроблений логотип відповідає всім вимогам, які до нього висувалися.

Метизи - це скорочення від словосполучення "Металеві Вироби". Метизи - це досить широке поняття, яке включає величезний спектр виробів з металу, наприклад, дріт, електроди, кріплення, канати, сітка і так далі.

Виробниче об'єднання “Метиз” - це підприємство, що динамічно розвивається, спеціалізується на виготовленні дроту наступних видів:

  • Дрот із легованої сталі
  • Дрот із низьковуглецевої сталі
  • Дрот сталевий низьковуглецевий загального призначення
  • В'язальний дріт.




Створення фірмового стилю, розробка дизайну упаковки:



Відгук:

П.І.Б.: Земляк Олександр Миколайович

Компанія: ТОВ «ВП «Метиз»

Посада: Власник компанії

Країна, місто: Україна, м. Бровари

Від імені компанії дякуємо керівництву та співробітникам студії web-дизайну "FloMaster"® за виконану роботу зі створення логотипу, дизайну фірмового стилю нашої компанії та дизайну упаковки продукції. Думаю, що як для нас, так і для інших клієнтів студії, це один із кроків до підвищення свого іміджу та просування продукції на тому чи іншому ринку, кожен у своїй сфері.

Хочу побажати всьому колективу "FloMaster"® також успішно розвиватися та процвітати, бо успіх клієнтів – невід'ємна частина Вашого авторитету.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98