Створення бренду молочної продукції в Україні

Молочна продукція щодня набуває все більшого поширення на ринку продукції в Україні. Створення бренду молочної продукції на сьогоднішній день є дуже складним завданням, оскільки ринок перенасичений аналогічною продукцією.

Багато хто, не замислюючись, називають будь-яку марку молочної продукції брендом, хоча це може бути зовсім не так. Давайте в першу чергу розберемося, у чому основна відмінність терміну "бренд" та "торговельна марка".

Відомо, що слово “brand” перекладається англійською мовою, як: торгова марка. Проте, практично, “бренд” – уособлює набагато більше, ніж лише певний продукт. Бренд – це ім'я, логотип, фірмовий стиль, філософія та дуже складний набір комунікаційних елементів із кінцевим споживачем, що відображають незмінно високу якість товару. Товар, наприклад, може бути дуже добре відомим у Херсоні, Миколаєві чи Дніпрі, але зовсім не відомий на території всієї України. У містах, де його знають - це "бренд", а для всієї країни це звичайна "торговельна марка".

Якщо продукт не рекламується, і не підтримується постійно - він називається, як правило, "торговельною маркою".

Над розробкою та просуванням успішного бренду працює велика команда фахівців. На першому етапі це фахівці, які створюють ім'я, логотип, фірмовий стиль. На другому етапі – команда маркетологів, виробничників, фахівців з якості, технологів, фахівців у галузі закупівель, продажу та логістики.

Постійна робота над торговою маркою створюють бренд таким, щоб очікування споживачів виправдовувалися щогодини і щодня. Бренд знають, радять і купують лише тоді, коли йому довіряють.





Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете по телефону:


+38 067 799-84-98.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98